Комп'ютерна Академія IT Step - повноцінна IT-освіта для дорослих і дітей. Ми навчаємо з 1999 року. Авторські методики, викладачі-практики, 100% практичних занять.

Ви використовуєте застарілий браузер!

Ваш браузер Internet Explorer, на жаль, є застарілим. Ця версія браузеру не підтримує багато сучасних технологій, тому деякі функції сайту можуть працювати з помилками. Рекомендуємо переглядати сайт за допомогою актуальних версій браузерів Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

ШАГ логотип

У чому важливість сучасного підготовчого етапу до школи і технологічного світу в цілому?

24.09.2020

280 переглядів

Важливість пропедевтичного курсу важко переоцінити. Але найчастіше дітей просто перевантажують без вагомої причини. Сучасні програми означають дуже велике навантаження, самі батьки не справляються, брати репетиторів - дуже дорого ... Що робити?

 

Спробуйте школу раннього розвитку у Кривому Розі! У ній є і досить великий навчальний потенціал, і, одночасно, урахування всіх вікових особливостей. Дитина зможе вчитися без зайвого тиску, але при цьому є можливість зростати перед школою і здавати найбільш мудровані тести.

 

У чому суть сучасного підготовчого етапу?
Подготовка до школи у Кривому Розі відрізняється трохи більшою технічною спрямованістю. Місту металургів і інженерів належить мати профільні університети. І вони, дійсно, успішно набирають найталановитіших дітей регіону. Але одного шкільного курсу недостатньо, тому ті діти, які претендують на вищі бали ЗНО в подальшому, повинні готуватися заздалегідь.

Наша школа дає дитині:

  • дисципліну;
  • розуміння взаємозв'язку між предметами;
  • велику кількість додаткових знань;
  • навички для перших років навчання.

Це набагато краще будь-якої групи продовженого дня в дитячому садку! Наші фахівці займаються набагато більшою кількістю предметів. В кінці-кінців, вони більш вмілі, ніж вихователі в садку. Дитсадок - для виховання і соціалізації дитини, наші курси - для дидактики, тут чадо вчиться вчитися все подальше життя. І це недорого!

 

Чи шкідливо таку кількість курсів для маленьких дітей? Ні, якщо підійти вміючи.

У п'ять-сім років у людини самий пластичний мозок за все його життя. Дітина вбирає будь-яку інформацію практично моментально в порівнянні з собою ж, але більш старшим. Зрозуміло, навантаження ми дозуємо і за віковим принципом, і виходячи з задатків самого учня.

 

Підготовка до технологічного світу
«Бебі-бумери» давно відійшли в якості молодих батьків - просто покоління змінилося, цим людям вже за п'ятдесят. Ви, читач цих рядків, швидше за все належите до мілленіалів і народилися вже ближче до кінця минулого століття. А, може, ви - молода мати в декреті, яка змінює професію. У студентські роки у вас з'явився доступний Інтернет і почався бум соцмереж. І тепер дітей вже нового століття треба навчати щось з цим робити, поки вони не зрозуміють, що їхні батьки не в курсі, які саме спеціальності в IT зараз доступні.

 

Звичайно, повноцінне навчання програмуванню ще перед школою - вкрай рано. Але ввести в курс IT для початківців - цілком можливо.

Діти познайомляться з основами алгоритмів, базовими поняттями з кібернетики і мов програмування паралельно з іншими дисциплінами початкової школи. Краще закладати ці навички та розвивати потенціал дитини набагато раніше, ніж пропонує шкільна програма.

 

Для більш старших дітей школа робототехніки у Кривому Розі пропонує унікальний досвід - сплав власне «науки майбутнього» з фізикою та іншими природничими предметами. Знання, отримані на цьому курсі, цілком допоможуть вступити в подальшому на факультети політехнічних ВУЗів, і не тільки.

 

Займатися самоосвітою варто заздалегідь і підготовчі курси вчать не тільки обробці інформації, але і готують до дорослого життя. Всі курси подаються в дуже легкій формі і засвоюються багато в чому, навіть, краще, ніж традиційні форми навчання.

 

Запишіть дитину прямо зараз і забезпечте їй гідне майбутнє!



Автор:

Редакція Компьютерної Академії IT Step

Дизайн

3D візуалізатор - професія майбутнього

Сучасний світ став візуальним, а тривимірна візуалізація – невід'ємною частиною нашої епохи. Пам'ятаєте останній раз, коли ви бачили реалістичне зображення будівлі, інтер'єру або продукту до його створення? Це була 3D візуалізація, і вона грає велику роль у нашому житті. 3D візуалізатор – це той, хто створює цю магію.

Сучасний світ став візуальним, а тривимірна візуалізація – невід'ємною частиною нашої епохи. Пам'ятаєте останній раз, коли ви бачили реалістичне зображення будівлі, інтер'єру або продукту до його створення? Це була 3D візуалізація, і вона грає велику роль у нашому житті. 3D візуалізатор – це той, хто створює цю магію.   Мистецтво 3D візуалізації проникає у багато сфер нашого життя. Від архітектури і дизайну інтер'єру до реклами та промислового проектування – скрізь можна знайти сліди роботи 3D візуалізаторів. Ми розглянемо, які завда

ШАГ логотип

Soft-skills

Як знайти роботу junior спеціалісту без досвіду роботи

Пошук роботи для фахівців у сфері інформаційних технологій завжди залишається актуальним питанням. Безліч новачків, які мають певні знання та навички в IT, стикаються із завданням: як розпочати кар'єру, не маючи досвіду роботи. Ринок IT надає безліч можливостей для джунів, які прагнуть застосувати знання на практиці.

Пошук роботи для фахівців у сфері інформаційних технологій завжди залишається актуальним питанням. Безліч новачків, які мають певні знання та навички в IT, стикаються із завданням: як розпочати кар'єру, не маючи досвіду роботи. Ринок IT надає безліч можливостей для джунів, які прагнуть застосувати знання на практиці.   Однак, незважаючи на потребу компаній у нових спеціалістах, пошук роботи для junior'ів без досвіду може стати певним викликом при конкуренції з досвідченішими кандидатами. Також, не завжди просто зрозуміти, які компетенції

ШАГ логотип

Soft-skills

10 кращих технік тайм-менеджменту для айтішника

Ефективне управління часом є однією з ключових навичок, необхідних айтішникам для успішної роботи в швидкому та динамічному світі інформаційних технологій. В індустрії, де терміни жорсткі, проекти багатозадачні, а вимоги до продуктивності високі, уміння ефективно планувати, організовувати та контролювати свій час стає невід'ємною частиною успіху.

Ефективне управління часом є однією з ключових навичок, необхідних айтішникам для успішної роботи в швидкому та динамічному світі інформаційних технологій. В індустрії, де терміни жорсткі, проекти багатозадачні, а вимоги до продуктивності високі, уміння ефективно планувати, організовувати та контролювати свій час стає невід'ємною частиною успіху.   У нашій статті ми представимо вам 10 найкращих технік тайм-менеджменту, спеціально підібраних для айтішників. Ви дізнаєтеся про різні стратегії, які допоможуть вам оптимізувати використ�

ШАГ логотип

SMART - цілі: найкращий помічник у плануванні для програмістів

Для успіху у програмуванні потрібні не тільки технічні навички, а й уміння ефективно керувати своїми завданнями та цілями. У цій статті ми поринемо у світ SMART-цілей та розглянемо, як програмісти можуть використовувати цей підхід для підвищення продуктивності та професійного розвитку.

Для успіху у програмуванні потрібні не тільки технічні навички, а й уміння ефективно керувати своїми завданнями та цілями. У цій статті ми поринемо у світ SMART-цілей та розглянемо, як програмісти можуть використовувати цей підхід для підвищення продуктивності та професійного розвитку.   Знайомство з концепцією SMART-цілей SMART - це акронім, який описує основні характеристики ефективної мети: Specific (конкретна), Measurable (вимірна), Achievable (досяжна), Relevant (пов'язана з поточними завданнями та цілями) та Time-bound (обмежена за часом). Кожен із цих аспектів �

ШАГ логотип

Встигніть🔥

Забронювати місце в Малій Компʼютерній Академії для дітей 7-14 років!

Детальніше

Цей сайт використовує Cookies

Політика конфіденційності