Комп'ютерна Академія IT Step - повноцінна IT-освіта для дорослих і дітей. Ми навчаємо з 1999 року. Авторські методики, викладачі-практики, 100% практичних занять.

Ви використовуєте застарілий браузер!

Ваш браузер Internet Explorer, на жаль, є застарілим. Ця версія браузеру не підтримує багато сучасних технологій, тому деякі функції сайту можуть працювати з помилками. Рекомендуємо переглядати сайт за допомогою актуальних версій браузерів Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Телефон повинен бути в форматі
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ
надіслати sms

Велика перемога Малої Комп'ютерної Академії!

Представлена ​​на саміті дитяча програма Малої Комп'ютерної Академії ШАГ отримала звання Чемпіона в категорії «Створення людського потенціалу».  Тепер протягом наступного року проекти ШАГу будуть отримувати підтримку від міжнародних організацій ITU, UNESCO, UNDP.

Наша перемога - ще один знак якості для урядів і міжнародних організацій.  Для студентів Малої Комп'ютерної Академії це шлях до реалізації проектів з однолітками з різних країн.  Це навички віддаленої роботи, формат якої стане основним через 10-15 років.  Це підготовка дітей до майбутнього, яке вони можуть самі створювати.

В рамках саміту також проводився фотоконкурс WSIS Forum Photo Contest.  Мета конкурсу - досягнення стійкого розвитку світу за допомогою інформаційних і комунікаційних технологій.  Фотографії нашої академії стали фіналістами WSIS Forum Photo Contest.

 

WSIS Prizes - глобальна ініціатива з відбору та просування кращих цифрових проектів та інноваційних програм у світі.  Чемпіонат організований за допомогою Всесвітнього саміту з питань інформаційного суспільства у співпраці з ЮНЕСКО, ЮНІДО та ГА ООН.
Мета WSIS Prizes - надати можливість користуватися інформаційними технологіями всім людям планети.

 

Женевський саміт WSIS - одне з найбільших заходів, присвячених ІТ-сфері.  Це точка перетину урядів, міжнародних організацій, бізнесу та освітніх установ.  Ми пишаємося нашою перемогою і хочемо підкорювати нові вершини!  Вихід Комп'ютерної Академії ШАГ на такий рівень - доказ того, що освітні українські IT-проекти цікаві світові!

Замовити зворотній дзвінок
Встигніть🔥
Забронювати місце в Малій Компʼютерній Академії для дітей 7-14 років!

Цей сайт використовує Cookies

Політика конфіденційності